Billig mat

Noe av det folk bruker mest penger på er mat. I tillegg hiver de masse av maten de har kjøpt. Skal en leve slik som meg, må en endre sitt syn her. Jeg lever mest på frukt og grønnsaker, hvilket som regel er svært billig. Spesielt om en befinner seg i andre deler av verden, som Asia. Når jeg reiser slik, skaffer jeg meg aldri mer enn den maten jeg trenger per dag. Frukten kan jeg ofte plukke eller jeg kjøper den, grønnsaker og annet jeg trenger på markedet. Fisk kan en ofte kjøpe for en billig penge rett fra fiskeren.

Jeg har alltid med meg mitt kjære stormkjøkken og en eske fyrstikker og så kan jeg i grunnen lage mat hvor som helst! Det er helt klart noen gode, økonomiske fordeler ved å befinne seg i varmere strøk.

Deilig ot billig frukt

I varmen trenger du heller ikke store budsjett til klær eller masse utstyr. Jeg har et par sandaler, som byttes ut når de er utslitt og et par shorts, noen t-skjorter og litt undertøy. Det er virkelig deilig å fri seg fra all kjøpegalskapen når det kommer til klær. De aller fleste har altfor mye og enda higer de etter mer. Det er kanskje enklere når en er mann og alene, men jammen setter jeg pris på disse enkelhetene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s